دکتر مرتضی عبدالهی متخصص کودکان و نوزادان

ایران، مشهد ، کلینیک پزشکی دکتر مرتضی عبدالهی ، واحد 01

تلفن تماس05136230049

پوره سیب زمینی برای بعد از شش ماهگی

سیب زمینی بعلت فیبر بالا از مواد غذایی بسیار مناسب برای کودکان است و قوام پوره سیب زمینی بعلت اینکه حالت بینابینی غذاهای کاملا سفت (مانند کباب و جوجه کباب )و شل مانند سوپ و فرنی دارد غذایی بسیار مناسب برای عبور از این مرحله است.همانطور که از اسم آن مشخص است سیب زمینی پخته شده قسمت اصلی این غذا را تشکیل میدهد…ولی مواد دیگری هم بایستی به سیب زمینی اضافه نمود..سیب زمینی آب پز بایستی کاملا رنده شود..مختصری کره یا روغن زیتون سالم به آن اضافه کنید..ترکیب سیب زمینی و کره ساده ترین نوع پوره است که در شش تا هفت ماهگی میتوان به کودک داد.در حدود ۸ ماهگی میتوان زرده تخم مرغ پخته شده هم به پوره اضافه نمود و سپس میتوان مختصری ماست هم به آن اضافه نمود(در مورد اضافه نمودن ماست در کودکانی که حساسیت به پروتیین شیر گاو دارند بایستی با پزشکتان مشورت کنید).به این پوره میتوان سبزیجات معطر مانند جعفری و گشنیز هم اضافه نمود ولی از اضافه نمودن نمک تا یک سالگی بایستی پرهیز کنید(توضیحات در مورد ممنوعیت نمک در اینجا )

میتوان به این پوره مرغ آب پز ریز شده یا چرخ شده هم اضافه نمود و تمام اقدامات فوق جهت تنوع بخشیدن به غذا است…البته سس مایونز تا یک سالگی بهتر است به این پوره اضافه نشود (عملا سالاد الویه قبل یک سالگی مناسب نیست)

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی شده توسط ساینا وب