دکتر مرتضی عبدالهی متخصص کودکان و نوزادان

ایران، مشهد ، کلینیک پزشکی دکتر مرتضی عبدالهی ، واحد 01

تلفن تماس05136230049

هفته دوم غذای کمکی شروع سوپ

سوپ از هفته دوم شروع غذای کمکی باید شروع شود.

سوپ بایستی در روزهای ابتدایی بسیار ساده و میکس شده باشد و بتدریج هم ترکیبات آن زیاد تر و متنوع تر شود و هم غلظت آن افزایش یابد.

در روز اول سوپ بایستی با آب و کمی برنج خیس شده و رشته فرنگی به تنهایی تهیه شود..

ظرف آشپزی بایستی پیرکس یا لعابی باشد

۲۵۰ سی سی آب یک قاشق غذاخوری برنج خیس شده و یک قاشق رشته فرنگی ریز شده این سوپ پخته میشود…به این سوپ هیچگونه نمک و ادویه نباید اضافه کنید..

این سوپ بایستی پس از پخت میکس شود بطوری که قوام آن کمی از فرنی بیشتر شود .

.

در روز بعد سوپ علاوه بر رشته فرنگی و برنج بایستی سیب زمینی هم داشته باشد و با دو روز فاصله میتوان هویج فرنگی هم به این سوپ اضافه کنید.

 

کودک سوپ میکس شده را بایستی با دست خودش (سوپ ولرم و دست شسته شده) بخورد و بازی کند و والدین هم با قاشق به کودک غذا بدهند.

کودک سوپ را مزه مزه میکند و ممکن است حتی به بیرون دهان تف کند و اصلا نباید نگران شوید..این موضوع در هفته های ابتدایی کاملا طبیعیست و کودک در حال اشنایی با مزه ها است

اضافه کردن ادویه و نمک جهت خوش طعم کردن سوپ در این زمان کاملا اشتباه است و اصولا هدف تغذیه در روزهای ابتدایی اشنایی با مزه ها و پیشگیری از حساسیت ها است که با خوردن چند قاشق هم به این هدف میرسیم

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی شده توسط ساینا وب