دکتر مرتضی عبدالهی متخصص کودکان و نوزادان

ایران، مشهد ، کلینیک پزشکی دکتر مرتضی عبدالهی ، واحد 01

تلفن تماس05136230049

شیر برنج ..مناسب هفته دوم به بعد

مواد لازم

برنج نیمه معطر.یک قاشق غذا خوری

آب یک استکان

نبات یک تکه کوچک

شیر مادر دوشیده شده یا شیر خشک یا شیر پاستوریزه در صورت لزوم متناسب با سن کودک

ابتدا برنج را برای حداقل دو ساعت در آب خیس کنید و سپس آنرا با قاشق یا گوشتکوب له کنید.سپس در حالی که آب جوش است برنج له شده را به آن اضافه کنید و اجازه دهید در حرارت ملایم بجوشد تا کاملا قوام گیرد.

اضافه نمودن یک تکه بسیار کوچک نبات(سایز یک نخود)میتواند در کاهش نفخ موثر باشد ولی شیرین کردن شیر برنج با نبات یا شکر در زیر یک سال توصیه نمیشود.

تفاوت شیر برنج و فرنی در قوام آن است ودر ادامه مصرف فرنی جهت غلیظ تر شدن آن کاربرد دارد.

از همان ابتدا میتوان به شیر برنج شیر دوشیده شده مادر اضافه نمود.یا در کودکی که از قبل شیر خشک مصرف میکرده به شیر برنجش از همان شیر خشک هم اضافه نمود.ولی اضافه کردن شیر گاو یا شیر پاستوریزه قبل ۸ ماهگی ممنوع است و بعد ۸ ماهگی در صورت نداشتن حساسیت با مشورت پزشک کودک میتوان شیر گا و به شیر برنج اضافه کنید(لازم به توضیح است شیر گاو به تنهایی با لیوان یا شیشه قبل یک سالگی توصیه نمیشود ولی اضافه کردن آن به فرنی یا شیر برنج به مقدار کم از ۸ ماهگی با مشورت پزشک ممکن است)

به شیر برنج فوق میتوانید شیره بادام یا بادام رنده شده هم اضافه کنید که بسیار ارزش غذایی آنرا بالا میبرد

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی شده توسط ساینا وب