دکتر مرتضی عبدالهی متخصص کودکان و نوزادان

ایران، مشهد ، کلینیک پزشکی دکتر مرتضی عبدالهی ، واحد 01

تلفن تماس05136230049

سوپ مرغ ورمیشل..مناسب هفته سوم شروع غذای کمکی به بعد

این سوپ را در هفته سوم شروع غذای کمکی بایستی ساده و رقیق تهیه نمود ولی در هفته های بعد غلیظ تر و کامل تر میشود..مقدار ۵۰ گرم سینه مرغ را کاملا بپزید ..بعد به آب مرغ حاصله یک قاشق مربا خوری برنج خیس شده نیمه اضافه کنید تا کاملا بپزد.همزمان سیب زمینی خرد شده و هویج فرنگی خرد شده هم اضافه کنید..

در این سن از اضافه نمودن نمک و ادویه و رب خودداری کنید..

سوپ حاصله پس از جا افتادن را بایستی کاملا میکس کنید و مطابق میل کودک به او بدهید.

در هفته های بعدی میتوان مواد تشکیل دهنده سوپ را کامل تر نمود و کم کم جعفری در ماه دوم و گوجه رنده شده در ۸ ماهگی به آن اضافه نمود..میکس کردن هم بعد از شش ماهگی فقط مختص مرغ است و بقیه سوپ بایستی با قاشق له شود..و میتوان مرغ را بصورت چرخ شده پخت.

اضافه نمودن کره یا روغن زیتون به سوپ از همان ابتدا ممکن است و سبب افزایش کالری و بهبود وزن گیری کودک میشود و مقدار آن متناسب با نمودار رشد کودک و با مشورت پزشک کودک بایستی باشد

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی شده توسط ساینا وب