دکتر مرتضی عبدالهی متخصص کودکان و نوزادان

ایران، مشهد ، کلینیک پزشکی دکتر مرتضی عبدالهی ، واحد 01

تلفن تماس05136230049

سوپ جو و گندم.مناسب هفته چهارم شروع تغذیه به بعد

مواد لازم

۵۰ گرم گوشت مرغ(در کودکان بعد ۷ ماهگی گوشت گوسفند هم میتوان استفاده نمود)

یک قاشق غذا خوری پرک جو یا گندک

یک عد پیاز کوچک

جعفری خرد شده

سیب زمینی یک عدد کوچک

هویج یک عدد کوچک

کره یک قاشق کوچک

گوجه فرنگی یک عدد(مختص ماه ۸ به بعد با مشورت پزشک)

.

روش تهیه:

ابتدا گوشت را با پیاز تفت دهید .سپس به آن یک لیوان آب اضافه کنید و کامل بپزید.و پس از پخته شدن گوشت سیب زمینی و هویج خرد شده و جو یا گندم پرک شده را به آن اضافه کنید و سپس در حرارت ملایم اجازه دهید کاملا بپزد تا قوام مانند حلیم پیدا کند.

گوشت موجود در غذا بایستی یا از ابتدا چرخ شده باشد یا بعد پخت میکس شود ولی سایر تکه ها له شوند کافیست و نیازی به میکس شدن ندارد.در سنین بالای ۸ ماه میتوان گوجه فرنگی و حبوباتی مانند عدس و ماش هم به آن اضافه نمود.

اضافه نمودن نمک قبل یک سالگی توصیه نمیشود..ادویه ساده در بعضی مکاتب از ده ماهگی میتوان اضافه نمود که بهتر است با پزشکتان مشورت کنید

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی شده توسط ساینا وب