دکتر مرتضی عبدالهی متخصص کودکان و نوزادان

ایران، مشهد ، کلینیک پزشکی دکتر مرتضی عبدالهی ، واحد 01

تلفن تماس05136230049

حلیم.مناسب ۷ ماهگی به بعد

مواد لازم

گندم پرک شده یک قاشق

عدس یک قاشق (مناسب بعد ۸ ماهگی)

برنج یک قاشق

پیاز کوچک یک عدد

گوشت مرغ یا گوسفند ۵۰ گرم معادل یک قوطی کبریت(گوشت مرغ در ۷ ماهگی و گوشت گوسفند ۷٫۵ ماهگی)

.

عدس را بمدت ۶ تا ۷ ساعت باید خیس کنید و چند بار آب آنرا عوض کنید(زیر ۸ ماه بدون عدس بایستی تهیه شود).سپس عدس و مرغ یا گوشت و پیاز را در حرارت ملایم بپزید.پس از نرم شدن گوشت برنج و گندم پرک شده را اضافه کنید و تا پختن کامل روی حرارت ملایم صبر کنید.در انتها مواد را میکس کنید و به آن کره یا روغن زیتون اضافه کنید…اضافه کردن نمک به حلیم قبل از یک سالگی توصیه نمیشود

.

حلیم را میتوان بجای عدس با ماش هم تهیه نمود

پیام بگذارید

(0 دیدگاه)

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

طراحی شده توسط ساینا وب